En välplanerad apoteksinredning

Vi på Karona monterar butiksinredning åt många typer av butiker, bland annat åt apotek. Vi skapar en apoteksinredning som är anpassad både efter att skapa en bra upplevelse för kunderna samt efter att underlätta för personalen.

Apoteksinredning efter kundens behov

Ett apotek är en typ av butik som människor besöker för att köpa produkter som hjälper dem att ta hand om sig själva och behandla olika typer av hälsobesvär. Att det är enkelt för kunderna att hitta det som de söker är därför av allra största vikt. Med en genomtänkt och välplanerad apoteksinredning presenterar vi läkemedlen och de andra produkterna på ett lättillgängligt vis.

När vi inreder apotek har vi också apotekets personal i åtanke och skapar en apoteksinredning som underlättar för dem i det vardagliga arbetet. Detta gör vi bland annat just genom att se till att butikens produkter smidigt kan förvaras och presenteras, vilket gör det enkelt att ge kunderna bra service.

En av våra största kunder inom apoteksinredning är den norska apotekskedjan Apotek1. Vi är glada över att kunna hjälpa dem med att skapa en bra kundupplevelse genom en genomtänkt apoteksinredning.

Butiksinredning i nära samarbete med dig

Vilken typ av inredningslösning som är den rätta skiljer sig från fall till fall, oavsett om det handlar om apoteksinredning eller annan butiksinredning. Därför har vi alltid ett nära samarbete med den specifika butiken och skapar en inredning som passar både lokalerna och personalen men även branschen och kunderna.

Kontakta oss för din apoteksinredning

Hör gärna av dig för att veta mer om hur det går till när vi monterar en effektiv apoteksinredning eller annan butiksinredning. När du kontaktar oss börjar vi med ett första möte där vi pratar om dina önskemål och tankar för din butik. Kontakta oss

Läs också mer om vårt arbete med apoteksinredning åt Apotek1 under våra referenser.