30 år av förbättrade butiksinredningar

Vi startade Karona redan 1984 och har utvecklat vårt koncept för butiksinredning kontinuerligt sedan dess. Med en stark grundtrygghet i vårt uttryck i kombination med lyhördhet för olika tiders smak och trender har vi skapat bättre butiksinredningar åt kunder från många branscher sedan den första starten.

Butiksinredning med fokus på kunden

Vi har i över 30 år monterat butiksinredningar som stämmer med de specifika företagen. Även om uttrycken skiftar lite över tid finns det bestående värden som vi alltid tar med oss in i ett nytt uppdrag. Hög kvalitet, nära samarbete med vår uppdragsgivare och fokus på butikens kunder är ledord som är viktiga för oss på Karona.

Genom vår långa erfarenhet av projektledning och montering ser vi till att hitta de bästa kreativa och funktionella lösningarna i varje projekt.

Vi tar hand om helheten inom montering av butiker

Vi monterar inredning i många slags butiker med våra egna montörer, men erbjuder även totalentreprenad där vi tillsammans med kompetenta partners tar hand om helheten vid byggnation av nya butiker. I vårt stora kontaktnät har vi bland annat elektriker, rörmokare och snickare. Detta gör att vi både kan hjälpa till vid en ombyggnation i en butik samt kan montera nya butiker helt från grunden.

Butiksinredningar med Norden som marknad

Vi har idag tio montörer och arbetar med kunder över hela Norden, med tyngdpunkt på Norge och Sverige. Bland våra kunder finns allt från mode- och klädbutiker till apotek och caféer. Oavsett vilken typ av butiksinredning som det handlar om så har vi alltid fokus på att skapa en inredning som stämmer med det specifika företaget. Tillsammans med uppdragsgivaren skapar vi en butiksinredning som ger ett mervärde för kunderna och en bättre försäljning.

Hör av dig till oss på Karona 

Karona startades och har fortfarande sin utgångspunkt i sydligaste Västergötland, närmare bestämt i Horred. Besök oss gärna där om du har vägarna förbi. Det går också bra att kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig inom butiksinredningar samt för att boka in ett möte om din verksamhet och dina önskemål för butiksinredningen.

Kontakta oss för ett första möte. Läs också gärna mer här på vår hemsida om våra tjänster inom butiksinredning