Inredning av butiker med kläder

Under våra över 30 år som butiksinredare har vi monterat inredning åt många typer av butiker och skapat mervärde för både butikerna och kunderna. Ett av de områden som vi arbetar inom är inredning av butiker med försäljning av kläder.

Butiksinredning för bra shoppingupplevelse

Viktigt vid inredning av en klädbutik är att skapa en miljö som gör shoppingupplevelsen så bra som möjligt för kunderna samt en miljö som är anpassad efter det specifika företagets varumärke och identitet. Det handlar om allt från att ha rätt belysning och färgsättning till att presentera kläderna och de andra produkterna på ett sätt som är både tilltalande och passar kundens köpvanor. Viktigt är också att rätt kläder syns på rätt ställe i klädbutiken.

En bra butiksinredning i en klädbutik bidrar till nöjda kunder som trivs både i lokalerna och med köpupplevelsen, vilket i sin tur leder till en ökad försäljning för butiken.

Lång erfarenhet av inredning av klädbutiker

För att lyckas med butiksinredningen i en klädbutik krävs både känsla för design och inredning samt att man är bekant med den kundgrupp som handlar i butiken. Hos oss på Karona finns en lång och gedigen erfarenhet av att inreda butiker med försäljning av kläder.

Bland de mode– och klädbutiker som vi har monterat butiksinredning åt finns ett flertal större butikskedjor runt om i Norden, som till exempel Joy och Lindex.

Hör av dig för butiksinredning till klädbutik

När vi inreder en klädbutik så är det alltid med fokus på just den specifika butiken. Med
din kunskap om dina produkter och dina kunder och vår kompetens och erfarenhet inom butiksinredning skapar vi en inredning som gör det mesta av din butik. Tillsammans
skapar vi mervärde för kunderna.

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med inredning av din klädbutik. Läs också vidare om några av våra referenser