Åratal av kundspecifik butiksinredning

I över 30 år har vi på Karona skapat butiksinredningar anpassade efter den specifika butiken och kunderna. Genom åren har vi monterat inredning åt företag från många typer av branscher. Läs mer nedan om några av våra lyckade projekt inom butiksinredning.

Inredning till modebutiker och apotek

Vi har hjälpt ett flertal modebutiker att presentera kläder och accessoarer för sina kunder både i Sverige, Norge och övriga Norden. Att inreda modebutiker kräver fingertoppskänsla och kundkännedom. Vi har förfinat båda delarna under 30 år och vet att vi tillsammans med våra uppdragsgivare skapar både högre försäljning och nöjdare kunder.

En stor kund i en annan bransch är norska Apotek1. En av Norges största apotekskedjor med butiker över hela landet och tusentals anställda. Vår uppgift för dem är att på ett överskådligt vis presentera mediciner, hygienprodukter och andra varor som hjälper människor fram till ett bättre liv.

Nära samarbete för bäst butiksinredning

Vad har då mode och medicin gemensamt? I båda fallen handlar det om att hitta ett tilltal och en exponering av varorna som tar hänsyn till både kunder och bransch. Med vår erfarenhet och ett nära samarbete med vår uppdragsgivare hittar vi rätt lösning för varje bransch.

Vi har erfarenhet av att arbeta med projekt av alla storlekar. Här är några av de kunder som vi har jobbat med:

  • Lindex – Sverige och Norge
  • Joy­ – Sverige
  • Apotek1 – Norge
  • Espresso House

Kontakta oss för butiksinredning

Om du vill veta mer om våra tidigare projekt inom butiksinredningen till klädbutiker, apotek, caféer och andra verksamheter eller vill veta mer om vad vi kan göra för just ditt företag inom butiksinredning får du gärna höra av dig.

Kontakta oss så bokar vi ett första möte där vi talar om din butik, din kundgrupp och dina önskemål för butiksinredningen. Läs även gärna mer om våra tjänster inom butiksinredning.