Vi skapar rätt känsla i ditt café

På ett café är känslan och stämningen i lokalerna avgörande för att kunderna ska trivas. Vi hjälper caféer med att skapa en cafémiljö som passar det specifika caféet och som ger en hög trivsel hos besökarna så att de gärna kommer åter.

Trivsam och funktionell cafémiljö

Ett café är för många en plats för att umgås med vänner och familj. Ett café kommer också många till för att varva ned från vardagens stress. Att miljön i caféet skapar en trivsam känsla, med allt från den färgsättning som används till belysningen, samt att stolar, soffor och bord är bekväma och funktionella är därför viktigt.

Viktigt är också att caféinredningen passar det specifika caféets identitet och varumärke samt att den är praktisk för personalen och underlättar i deras arbete.

En cafémiljö anpassad för ditt café

En bra och effektiv cafémiljö skapar vi alltså bäst genom att både ha dina önskemål som caféägare och personalens behov i åtanke, men även framför allt de kunder som kommer för att fika. Med vår långa erfarenhet av att skapa bra inredningsmiljöer, tillsammans med din kunskap om ditt café och dina kunder, skapar vi en caféinredning som passar utmärkt i just ditt café.

Ett exempel på en kund som vi har hjälpt med caféinredning är cafékedjan Espresso House som har caféer över hela Norden och även i Tyskland.

Hör av dig för inredning till ditt café

Vi på Karona monterar butiksinredning åt kunder över hela Norden som är verksamma i många olika slags branscher, med allt från apotek till klädbutiker och caféer.

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa ditt café med en inredning som skapar en miljö och en känsla som är rätt för ditt café. Läs också gärna mer om några av våra tidigare projekt inom butiksinredningar på sidan våra referenser.