Butiksinredning - unik för varje butik

Det är du som är expert på ditt sortiment och dina kunders behov. Vi på Karona hjälper dig gärna att lyfta fram det som är unikt i just din butiks sammansättning av produkter genom att skapa en välplanerad och sammanhängande butiksinredning.

Butiksinredning till företag i alla branscher

När det kommer till butiksinredning finns det mycket som är viktigt att ha i åtanke. Det är bra att fundera över vilka delar av sortimentet som är bärande i din butik och hur dessa delar kan lyftas fram och skapa mervärde för kunden. Viktigt är även vad dina besökare och kunder förväntar sig när de kommer till din butik.

Oavsett vilken bransch du verkar inom hjälper vi dig att lyfta fram ditt sortiment och skapa en bättre upplevelse för dina kunder. Shopping involverar flera sinnen och känslor. Tillsammans med dig skapar vi en butik med en butiksinredning som tilltalar dina besökare och gör att de gärna återvänder oavsett om du har en klädbutik, ett café eller en annan verksamhet.

Inredning för upplevelse och ökad försäljning

Vi på Karona har i över 30 år monterat butiksinredning åt kunder från många olika branscher.  Vi skapar en butiksinredning som är unik för det specifika företaget och som passar kundernas behov. Med rätt butiksinredning skapas mervärde för kunderna genom att de får en bättre och smidigare shoppingupplevelse, vilket också bidrar en bättre försäljning för butiken.

Kontakta oss för din butiksinredning

När vi monterar en ny butiksinredning åt ditt företag börjar vi alltid med att lyssna på dig för att veta mer om din verksamhet. Hur är din butik unik i jämförelse med andra butiker? Berätta gärna för oss. Kontakta oss för ett första möte.

Läs också gärna mer här på vår hemsida om de olika typerna av inredning som vi arbetar med. Se mer på sidorna butiksinredning för mode och kläder, apoteksinredning och caféinredning.